Inkomen

U doet uw werk hopelijk met plezier, maar niet in de laatste plaats om verzekerd te zijn van een goed inkomen. Reden genoeg om eens stil te staan bij situaties waarin dat inkomen – en dan met name de hoogte ervan – niet meer zo zeker is.
Denk daarbij aan situaties waarbij u om gezondheidsredenen eerder moet stoppen met werken. Als het u overkomt, gaat u er in financieel opzicht vrijwel zeker op achteruit.
Wat is belangrijk bij een inkomensverzekering?
Er bestaan aanzienlijke prijs- en kwaliteitsverschillen tussen de aangeboden verzekeringen. Wij vergelijken voor u de premies en voorwaarden van de verschillende aanbieders.

  1. Bij welk percentage arbeidsongeschiktheid krijgt je een uitkering? Veel verzekeringen keren pas uit bij een arbeidsongeschiktheidspercentage van 45% of meer
  2. Welke uitsluitingen zijn er? Vaak worden bijvoorbeeld psychologische klachten uitgesloten van dekking
  3. Welke keuringsmaatstaf volgt de verzekeraar, volgt de polis de WAO-keuring of keurt de verzekeraar zelf?
    De terugval in inkomen kan zelfs zo drastisch zijn, dat u tot aan uw pensioen moet rondkomen van het sociale minimum. U kunt nu zelf maatregelen treffen om dit te voorkomen.
    Een inkomstenverzekering geeft u zekerheid. Het garandeerd uw inkomen omdat de inkomstenverzekering u verzekerd tegen tegenvallers in het leven waardoor uw inkomsten wegvallen.

De terugval in inkomen kan zelfs zo drastisch zijn, dat u tot aan uw pensioen moet rondkomen van het sociale minimum. U kunt nu zelf maatregelen treffen om dit te voorkomen.
Een inkomstenverzekering geeft u zekerheid. Het garandeerd uw inkomen omdat de inkomstenverzekering u verzekerd tegen tegenvallers in het leven waardoor uw inkomsten wegvallen

Wij zijn Visscher Assurantiën...

een assurantie- en hypotheekadvieskantoor, waar momenteel acht personen werkzaam zijn. Wij zijn dagelijks beschikbaar van 8.30 uur tot 17.15 uur.

Maak een afspraak Download formulieren

Aangesloten bij:

erkend erkend-financieel-adviseur Kifif - Het finanaciele klachteninstituut - Visscher