Vermogen

Sparen
doen we allemaal…

Sparen doen we allemaal, zo zijn er voor iedere spaarder verschillende mogelijkheden.

Wilt u sparen en altijd over uw gespaarde geld kunnen beschikken dan bieden wij u de mogelijkheid van banksparen. Bij banksparen loopt u geen enkel risico zodat u weet waar u aan toe bent.

Wilt u sparen maar heeft u uw geld niet direct nodig, dan kunt u gebruik maken van de depot rekening. Hierbij bepaalt u vooraf de looptijd en staat het rente percentage tijdens deze periode vast. U loopt dus wederom geen enkel risico.

Heeft u over een aantal jaren een flink bedrag nodig om bijvoorbeeld de studie van uw kinderen te financieren, dan bieden wij u de mogelijkheid van een Spaarplan. Hierbij legt u periodiek een bedrag in om het totale bedrag na de vooraf besproken periode met een hoog rendement belastingvrij in ontvangst te nemen. Hierbij kunt u zelf de verhouding aangeven tussen risico en rendement. Visscher Assurantien kan u hierin uitvoerig adviseren en biedt verschillende vormen van spaarplannen aan.

Wij zijn Visscher Assurantiën...

een assurantie- en hypotheekadvieskantoor, waar momenteel acht personen werkzaam zijn. Wij zijn dagelijks beschikbaar van 8.30 uur tot 17.15 uur.

Maak een afspraak Download formulieren

Aangesloten bij:

erkend erkend-financieel-adviseur Kifif - Het finanaciele klachteninstituut - Visscher