Verzekeringen bedrijf

Verzekeringen bedrijf

Verzekeringen zijn noodzakelijk voor uw onderneming. Bepaalde risico’s moet u nu eenmaal afdekken omdat de financiële consequenties van een schade of ongeval te groot zouden zijn. Maar teveel verzekeren is natuurlijk niet noodzakelijk.

Een onderneming ontwikkelt zich stapsgewijs. En het verzekeringspakket volgt die ontwikkeling meestal.

Daarom lijkt een verzekeringspakket na verloop van tijd bij veel bedrijven op een lappendeken: bij elke nieuwe fase is er een extra dekking aan vastgeplakt of een bestaande dekking uitgebreid.

Na verloop van tijd is het verzekeringsbouwpakket een onoverzichtelijk geheel geworden, met soms overbodige dekkingen en soms gevaarlijke gaten in het pakket.

Het is daarom verstandig om met enige regelmaat uw pakket te updaten en op te schonen, zodat de dekking weer exact aansluit bij de fase waarin uw onderneming zich bevindt en u niet teveel premie betaalt.

Uiteraard adviseren wij u daarbij graag.

Advies: Wij zijn er niet alleen om verzekeringen af te sluiten. Ook als klankbord, als gesprekspartner met verstand van financiële zaken én als collega-ondernemer zijn wij er voor u. Neem contact met ons op voor een zakelijk en verhelderend gesprek.

Wij zijn Visscher Assurantiën...

een assurantie- en hypotheekadvieskantoor, waar momenteel acht personen werkzaam zijn. Wij zijn dagelijks beschikbaar van 8.30 uur tot 17.15 uur.

Maak een afspraak Download formulieren

Aangesloten bij:

erkend erkend-financieel-adviseur Kifif - Het finanaciele klachteninstituut - Visscher